O fată, care abia a împlinit 14 ani, a fost lovită de o mașină, în ziua de 23 aprilie, în fața Școlii ”Carmen Sylva” din Cotu Vameș, în timp ce traversa, regulamentar, pe trecerea pentru pietoni. Autoturismul care a lovit-o și-a continuat deplasarea, șoferul neavând intenția de a opri să vadă ce s-a întâmplat cu victima, care a a rămas inertă, pe asfalt. O ambulanță a transportat-o la spital. Suferise un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoștinței și avea leziuni la mână și la picior, pe partea stângă a corpului, de la impactul cu asfaltul.

Polițiștii au plecat în căutarea conducătorului auto și l-au găsit, după 45 de minute, în comuna Valea Ursului, unde locuiește. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 65 de ani, care nu se afla sub influența alcoolului. I s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Tot în după-amiaza de 23 aprilie a avut loc un accident similar, dar mai ușor, pe o trecere pentru pietoni din zona mall-ului din cartierul Precista. O femeie în vârstă de 49 de ani a fost lovită de o mașină, condusă de un bărbat de 36 de ani, care nu i-a acordat prioritate. Victima a suferit un traumatism la umăr și un traumatism cranio-cerebral. (C.M.)

Articolul precedentBărbat ars în încercarea de a salva un animal din foc
Articolul următor34 de elevi calificați la etapa interjudețeană a concursului de geografie „Ioniță Ichim”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.