Udrea-Elena-Gabriela

Un studiu dat publictății de Institutul pentru Politici Publice arată faptul că deputatul adoptat de romașcani – Elena Udrea nu a prea dat pe la Parlament, cel puțin nu pentru a vota. Analiza făcută are la bază prezența deputaților la vot în 2013, printre cea mai scăzută prezență numărându-se și colega Elenei Udrea de la PDL – Monica Iacob Ridzi, dar și fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu (PNL). De la PSD, topul este întregit de deputatii Oana Mizil, Bogdan Niculescu Duvăz sau Sebastian Ghiță.

În topul deputaților cu cea mai scăzută prezență la voturile finale date în 2013, se numără și Relu Fenechiu (PNL), cu o prezență de 32% (260 de voturi din 813), Eugen Tomac (independent) cu o prezență de 32% (263 voturi din 813), Elena Udrea (PDL), cu o prezență de 36% (291 voturi din 813), Monica Iacob Ridzi (PDL), cu o prezență de 37% (303 voturi din 813), Raluca Turcan (PDL), cu o prezență de 42% (338 voturi din 813) sau Petre Roman (PNL), cu o prezență de 44% (357 voturi din 813). (C. MATEI)

1 COMENTARIU

  1. Treaba asta a IPP ( Institutul de Politici Penibile ) este data publicitatii asa, de ” flori de mar “…acest ” Institut ” este la comanda grupului de media al varanului Felix si principalul scop a fost de a ataca DIN NOU, dupa un obicei bine stabilit, pe Elena Udrea…o dovada este si titlul materialului de fata ! DE CE oare trebuia sa fie amintit neaparat numele fostei ministru si nu al lui Fenechiu-transormator sau al lui Ghita-televizor ? Raspunsul este simplu : pentru a stirbi imaginea viitorului presedinte al Romaniei ! Elena Udrea reprezinta de fapt spaima tuturor acestor kakarai de la guvernare, dar…de ce ti-e frica, nu scapi !!!

Comments are closed.