udrea halloween

Deputatul PDL, Elena Udrea nu a dorit să lase nemarcată seara de Halloween. Joi seară, aceasta a postat mai multe fotografii dintr-un club în care apare costumată în vrăjitoare. Pozele sunt însoțite de mesajul “E noaptea de Halloween! Să vă speriați bine!”, așa cum, în urmă cu cinci ani, Traian Băsescu le ura românilor un sănătos “Să trăiți bine”. Nici premierul Victor Ponta nu s-a lăsat mai prejos. Acesta nu și-a ales vreun costum, dar a postat pe pagina de socializare poze cu cei doi copii ai săi. “Frumoasa Irina şi Bestia Andrei la Halloween!”, a comentat premierul la postarea de pe reţeaua de socializare. Crin Antonescu nu a postat nimic de Halloween, în seara de 31 octombrie fiind invitat la o emisiune la Realitatea TV. (C.M.)

3 COMENTARII

  1. asa ar fi aratat probabil poporul roman daca la putere ar fi ramas ciracii mneaei orange. sa vezi dracie acum plang cu totii de mila poporului cum ca ist usl ne face praf dar uita ce au facut ei cumacii orange, blatele la lovele, imprumuturi peste imprumuturi printre hahahituri jegoase din dealul cotrocenilor, diminuari la lefuri persoana grasa/tinuta in circa de persoana slaba, tunuri si srapnele 1000/zi la economia poporului etc. etc. etc. piei satana

  2. DA GUVERNUL PTONTA DOARME DE 2ANI SI SE TREZESTE DOAR CAND VINE FMI LA INPRUMUT CA REALIZARI AU FACUT PREA MULTE CA DE EXEMPLU PRIVATIZAREA OLTCHIM ,GFR MARFA ,ROSIA MONTANA MII DE SOMERI SI ASISTATI SOCIAL GROPIU IN ASFALT SI LISTA POATE CONTINUA LA INFINIT CAND EI DORM INTERLOPPI MUNCESC CU SPOR FARA GRIJI DOAR EI SUNT CEI CARE CONDUC TARA SI DE ASTA E VINOVAT TOT CHIORUL.

  3. BA NENE SPUSE GAINA GINA PARCHETELE SERVICIILE PE LABETA CUI SUNT DE NU ANCHETEAZA NICI UN PEDELAC CE A FURAT IN DRACI SAU LA ALE NOSTRI NU SE PUNE….PAI CUM VINE CALIMERA SI NU ANCHETEAZA PA HOTIII NOI DACA SUNT ASA DE PAPICI, PARDON DIREPTI…..ZILE DOMNU GEO…….

Comments are closed.