udrea1

* deputatul nemţean a criticat lipsa de investiţii turistice în Delta Dunării şi Maramureş

* “Păi ce vină am eu că Premierul în funcţie a ales să se bronzeze la Miami? Eu i-am recomandat Năvodari sau Delta Dunării”, l-a “dojenit” Udrea pe Victor Ponta

La finele săptămânii trecute, deputatul de Roman, Elena Udrea a vizitat încă o dată Delta Dunării, un loc pe care îl consideră perfect pentru turism. Deși aceasta nu mai conduce de mult timp ministerul de resort, a postat pe blogul personal, dar și pe pagina de socializare mai multe filmulețe și poze cu “oferta” Deltei. Totuși, Udrea a găsit în plimbare și un motiv de a critica lipsa de investiții în zonă, completând cu ceea ce s-a realizat pe vremea sa. “Dacă frumuseţea locului şi diversitatea activităţilor întreprinse m-au făcut pe mine, ca turist, să fiu de-a dreptul încântată, problemele grave de zi cu zi cu care se confruntă oamenii care trăiesc acolo şi blocajul total al investiţiilor în dezvoltarea infrastructurii utilitare (apă, canal, drumuri) şi a celei de turism m-au făcut să-mi dau seama că mai sunt foarte multe lucruri de făcut până când Delta va deveni locul pe care şi-l doresc şi turiştii, dar şi localnicii. (…) Luând în considerare faptul că Executivul Ponta a dat doar 4 milioane de euro pentru investiţiile în turism per total în anul 2013, este clar că Tulcea nu primeşte mai nimic. Nu sunt bani suficienţi nici măcar pentru conservarea lucrărilor începute”, scria, pe 11 august, Elena Udrea pe blogul personal, nu înainte de a promite că în toamnă se va întoarce “într-unul dintre cele mai frumoase locuri din România şi chiar din Europa”.

“L-am trimis pe Ponta la Năvodari, nu la Miami”

La câteva zile, odată cu întoarcerea premierului Victor Ponta din concediu, deputatul PDL și-a reluat discursul anti-guvern și a readus în discuție subiecul alegerilor pentru președinție. “Păi ce vină am eu că Premierul în funcţie a ales să se bronzeze la Miami? Eu l-am trimis acolo? Dimpotrivă, eu i-am recomandat Năvodari sau Delta Dunării. Atacurile repetate la adresa mea arată însă că ceva l-a durut rău pe Victor Ponta. Probabil faptul că am spus că aş fi un Preşedinte mai bun decât el, cu argumentul realizărilor fiecăruia în mandatele pe care le-am avut în Guvern. Şi el ştie că am dreptate”, a punctat Udrea pe pagina sa de socializare.

Rohia în loc de Roman

Deşi îşi programase o vizită în Colegiul 4 la finele săptămânii trecute, primarul Laurențiu Leoreanu spune că a îndemnat-o să-și amâne vizita deoarece, în zilele respective, bugetarii au avut un liber… mai lung. Așa că deputatul a plecat de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului la Rohia, în Maramureș. De aici a postat zeci de poze, din nou recomandând zona ca pe una potrivită pentru turism.  “Ne-am cazat la Pensiunea Maria, unde gazdele au fost foarte primitoare şi mi-au dovedit încă o dată că şi românii pot să facă turism. Dacă ajungeţi prin Rohia, mergeţi aici cu încredere. De altfel, vă recomand tuturor să veniţi în Maramureş. Este o zonă pe care, dacă ai vizitat-o o dată, nu poţi să o mai uiţi şi vei reveni mereu. Starea de bine, dată de frumuseţile locului şi căldura cu care te primesc oamenii, îţi rămâne în suflet pentru totdeauna”, consideră Elena Udrea.

“USL a tras frâna de mână”

În comuna Coroieni, deputatul a reluat tirul nemulțumirilor față de actualul Guvern: “Dacă eu am adus în Maramureş 150 de milioane de euro (110 milioane din fonduri europene), USL a tras frâna de mână pentru toate investiţiile. Nimic nu se mai construieşte în ţara asta din cauza Guvernului Ponta”. În weekend, Udrea a lăsat politica și luptele deoparte și s-a relaxat la mai multe petreceri date în comuna Rohia, acolo unde a încins și o horă, dovedind că se pricepe și la jocul tradițional, nu doar la croșetat sau folosirea mopului. Alături de deputat a fost și mama sa, Maria, pe care Elena Udrea a sărbătorit-o, chiar dacă tradiția spune că “La mulți ani” se urează pe 8 septembrie și nu pe 15 august, atunci când se prăznuiește Adormirea Maicii Domnului. Ultimele fotografii postate pe pagina de socializare a politicianului o arată pe Elena Udrea făcând balmoș, o mâncare preparată, de obicei, din caș dulce, amestecat cu puțină făină de porumb și fiert în lapte de oaie.

Elena Udrea a vizitat și Mănăstirea Rohia, acolo unde a discutat cu Înalt Prea Sfinţitului Iustinian, Arhiepiscopul Maramureşului. Alături de ea, în această vizită s-au mai aflat câțiva colegi din PDL, dar și președintele organizației județene a PSD Maramureș, semn că la Dumnezeu se roagă tot politicianul.

udrea5

udrea2

udrea3

Claudia MATEI

Articolul precedentDr. Lazăr e pregătit de examen
Articolul următorAfaceri de Bacalaureat: Fițuici de prim-ajutor pentru elevi

2 COMENTARII

  1. Stimate Tzopule, spunemi acest guvern plin de poante ce-a facut intr-un an si jumatate aproape, acest oltean plin de poante este crescut de puscariasul bombonel Addrian Nastase minune care a privata privatizata combinatele siderurgice la rusi ,acestia au stors ce au avut de stors au dus banii la ei acasa au lasat pe drumuri scavii care au muncit cinstit si le-au vandut intre ei cu cativa euroi si acuma la fier vechi cu ele , scumpiri la tot pasul, gaz, energie electrica , transport si tot ce vrei. Elena Udrea este si frumoasa si desteapta a dat bani pentru telegondola tzopule , s-au facut atatea in judetul neamt , iar noi fraerii am votat toamna trecut “jos basescu”
    iar pt. tot ce se intampla in tara aceasta cand acesti ciocoii vechi si noi nu fac nimic spun ca Basescu este vinovat, ce mai spui tzopule ?

Comments are closed.