0:00

Electrician mort după ce a căzut de la o înălțime de 6 metri, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSâmbătă, 17 iulie, un bărbat de 65 de ani, din Piatra Neamţ, a căzut de pe o scară, de la o înălţime de aproximativ 6 metri şi a decedat pe loc.

Bărbatul era angajat al unei firme din Timişoara, dar la momentul producerii accidentului efectua lucrări pe cont propriu la instalaţia electrică a unei locuinţe din Ghindăoani. Proprietarul locuinţei, de 53 de ani, din localitate, a fost cel care a anunţat poliţia despre accidentul fatal.

Ioan Popescu, inspectorul ITM Neamţ, consideră că nu este un accident de muncă, acesta neexecutând lucrările respective în calitate de angajat.

Echipajul medical specializat, deplasat la locul solicitării, a constatat că bărbatul a murit în urma unui stop cardio respirator şi prezenta TCC cu înfundare, prin cădere de la înălţime, leziuni incompatibile cu viaţa.

Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru a stabili toate circumstanţele în care a avut loc evenimentul.

Angela Croitoru

Articolul precedentPieton rănit după ce a fost acroşat cu oglinda retrovizoare
Articolul următorTânără rănită într-un accident la Grumăzeşti
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.