reclama autocenter

 

 

Actualizare ora 21.30:

Vântoasa a smuls bucăți de pe acoperișul unui bloc din zona C-urilor, de pe strada Mihai Eminescu, din Piatra-Neamț. Un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Piatra Neamț a intervenit.

La Girov, mai mulți copaci au fost doborâți pe DN 15 D, spre Bahna Mare. Tot de la Detașamentul de pompieri Piatra Neamț a intervenit un echipaj cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare. Alt echipaj de descarcerare de la Piatra-Neamț a fost trimis să elibereze șoseaua de copacii căzuți pe un drum din satul Ghelăești (Bârgăuani), la ora 21.11.

Actualizare: 

Cu puțin înainte de ora 20.30, s-au anunțat alte probleme. Canalizarea de pe străzile Dragoș Vodă și Ștefan Cel Mare din municipiul Piatra-Neamț s-a înfundat din cauza aluviunilor aduse de ploi. A fost solicitată intervenția companiei ApaServ.

Un stâlp de curent electric a căzut pe șosea la Izvoare, comuna Dumbrava Roșie. Pompierii voluntari de la SVSU și echipa de intervenție a furnizorului de electricitate au fost trimiși să remedieze avaria.

O altă avarie și la Hârtop (Bârgăuani), după ce aa căzut un stâlp de electricitate de pe marginea unui drum comunal. A fost anunțat furnizorul și a fost trimis un echipaj de la Detașamentul Piatra Neamț cu o autospecială complexă de intervenție.

****Știre inițială****

Vijelia și ploile torențiale din această seară, 11 iunie, au lăsat distrugeri în urmă.

Un stâlp de electricitate a fost doborât la Bârgăuani și copaci au căzut peste firele de electricitate din comunele Sagna, Dochia, Mărgineni. Echipele de intervenție ale E-ON și cu pompierii voluntari de la SVSU din aceste localități intervin pentru remedierea avariilor, potrivit ISU Neamț.

Un copac a căzut peste două mașini, pe strada Unirii, în municipiul Roman.

În jurul orei 20 s-a intervenit pentru înlăturarea unui copac căzut pe mijlocul străzii în comuna Ștefan cel Mare, spre Vad. Circulația este blocată pe un sens pe DJ 208G, spre Dragomirești. La locul solicitării a fost trimis să intervină un echipaj de pompieri cu o autospecială complexă din cadrul Detașamentului Piatra Neamț.

Și la Girov, la intrarea dinspre Hârtop, mai mulți copaci au fost doborâți pe șosea, traficul fiind blocat  pe DN 15. Au fost chemați în sprijin și lucrători de la Secția de Drumuri Naționale Neamț.

(C.I.)

Articolul precedentVIDEO/FOTO: Grindina cât oul de prepeliță a distrus grădinile în mai multe zone din Neamț
Articolul următorȘoferul mașinii lovite de tren a murit