reclama autocenter

Gelu Velici prezentat oficial la Dinamo

Prestaţiile lui Velici din amicale l-au mulţumit pe Flavius Stoican. Gelu Velici a marcat un gol în testul cu Cernomoreţ Odessa (încheiat cu scorul de 1-1), iar în jocul de joi, cu Korona Kielce (câștigat cu scorul de 2-1), a avut o bară, plus alte ocazii ratate. Ceahlăul l-a împrumutat în Ştefan cel Mare până în vară, iar roş-albii au prima opţiune de cumpărare, așa după cum am consemnat în articolul ”Ce jucător a pierdut Ceahlăul!”.

Gheorghe Ştefan a confirmat că dinamoviştii au fost convinşi de calităţile tânărului jucător şi că Gelu va rămâne în “haită”. În aceste condiţii, “câinii” trebuie să le plătească nemţenilor imediat suma de 25.000 de euro, urmând ca în vară să mai achite încă o tranşă, de aceeaşi valoare, atunci când transferul se va perfecta. Asta, în condițiile în care preşedintele dinamovist Constantin Anghelache preciza că Velici a fost împrumutat de la Ceahlăul până în vară, gratis.

Dinamo vrea să-l păstreze pe Velici. Înţelegerea era ca la 1 februarie să ne plătească prima tranşă. Luni (n.r. – azi), le trimitem factura la Bucureşti. Apoi, Dinamo trebuie să ne dea banii pe Velici, a afirmat Gheorghe Ștefan, președintele de onoare al Ceahlăului. Pinalti a mai precizat că, în cazul în care roş-albii nu vor vira banii în conturile Ceahlăului cel târziu până la reînceperea campionatului, atunci Velici se va întoarce la Piatra Neamţ. (C.S.)

Articolul precedentCeahlăul – Cibalia 1-4 (1-2)
Articolul următorPenicilina – Unic 3-0 (11, 20, 14)