Viorel Duru, şeful comisiei de licenţiere din cadrul FRF, a spulberat visul de ieşire din insolvenţă al lui Angelo Massone, acţionarul majoritar al Ceahlăului, care a dat asigurări că „lucrurile sunt clare” şi planul de reorganizare dă roade.

Duru spulberă visele lui Massone, ZCH NEWS - sursa ta de informații„A ieşit Dinamo din insolvenţă şi slavă Domnului că avem şi un caz fericit, dar eu vă spun, anul acesta fac 60 de ani. Ies eu la pensie şi nu va mai ieşi vreun club din insolvenţă. Toate cluburile care vor fi intrat insolvenţă mai devreme sau mai târziu vor fi în faliment”, a declarat directorul Administraţiei de Licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru.

Primul club de fotbal din România care a intrat în insolvenţă a fost Rapid, instanţa admiţând deschiderea procedurii de reorganizare la 7 decembrie 2012. Ulterior, alte 8 cluburi de Liga I, Gloria Bistriţa, Universitatea Cluj, Oţelul Galaţi, FC Vaslui, FC Dinamo, CFR Cluj, Petrolul Ploieşti şi FC Braşov au intrat în insolvenţă, plus FC Ceahlăul care, între timp a retrogradat în Liga a II-a. La Gloria Buzău, situaţia este şi mai grea, deoarece clubul buzoian a intrat oficial în faliment, printr-o decizie definitivă a instanţei. Dinamo Bucureşti este singurul club care a ieşit din insolvenţă, până la această oră. (Mihai STOIAN)

Articolul precedentANM: Sărbătorile de Paşti sub umbrelă!
Articolul următorPSD Neamț s-a înscris oficial în alegerile locale din 5 iunie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.