pietricica turism

De la un șpionete palmat cumsecade la o soțietate cu nume eco… logist din județ, aflăm că sunt oareșce chestiuni numa bune de inviorat pupila controlorilor de specialitate, pentru că nu-i de colea să ai în incintă acte antedatate, ca și cum ai pune oiștea înaintea vectorului animal de tracțiune. Colac peste pupăză, un nene derector de acolo n-o semnat condica vreo douăzeci de zile, fiind preocupat de sunetul suav al păcănelelor folosite în vederea rotunjirii cifrei de afaceri personale. Treaba asta nu i-o picat bine la organe celuilant derector, care o pus mâna frumușel și l-o deposedat pe absent de oarece zile de muncă, cu consecințe nu tocmai moi. Acuma ne întrebăm și noi, cum să meargă treaba, dacă ditamai derectorii își fac de cap?

Același spinete ne-o mai dat o dumă strașnică cu un nene investitor etnic, specializat în flori verzi, adică vii, care o livrat marfa, respectiv florăretu, unei societăți foarte interesate de imaginea urbană cu alei, ronduri și borduri, care la rândul ei n-o plătit contravaloarea. Vă dați seama că investitoru s-o dus cu jalba la cine trebe și numai când o pomenit de băieții de la trei litere, moment s-o făcut contract și urmează să se deie banu. Că florile livrate sunt deja ofilite și de ciclul natural și de emoția privitorilor, face parte din normal, anormal fiind numai circuitul faptelor și al banilor, ce merge după principiul, hai să-i zicem balcanic, lasă ca vedem noi cum facem. Treaba merge și așa numai să nu se pomenească de instituția bau bau.

Ținem să vă informăm că dacă, Doamne ferește, o să ajungeți să aveți de a face cu spitalul și peste noapte, o să fiți în deplină siguranție, pentru că e vorba ca o soțietate de profil, cu personal calificat și intrare la camera butoanelor, să preia paza și ordinea la unitățile ce se apleacă spre sănătatea mneavoastră, când e cazu. Sigur, treaba asta este una foarte bună, întrebarea care se pune totuși este, dacă și alte firme de profil nu or să se bășice la aflarea acestei fapte. Dar cum paza și ordinea sunt chestiuni bărbătești, am putea avansa ideea unei mese verzi, încărcată cu tot ce trebe pentru o șădință de taină, ca între bărbați vrednici. Deci, vom vedea.