După tâlhăria comisă duminică, 3 mai, la Piatra-Neamț, unde o femeie a fost lovită și jefuită de un recidivist abia liberat din penitenciar, în ziua de 6 mai a fost reclamată o tâlhărie, de astă dată la Roman. Un bărbat de 59 de ani, a depus plângere că a fost agresat și jefuit în timp ce mergea pe stradă.

Imediat au fost demarate activitățile de cercetare și documentare, iar operativitatea cu care au fost desfășurate de polițiștii de investigații criminale a condus la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, un bărbat de 31 de ani, din Roman”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Din cercetări a reieșit faptul că, în timp ce persoana vătămată se deplasa pe o stradă din Roman, cel în cauză l-ar fi acostat, iar prin exercitarea de acte de violență, i-ar fi sustras 100 de lei”.

Agresorul a fost reținut, pentru 24 de ore, iar astăzi, 8 mai, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

C.M.

 

Articolul precedentPrefectul de Neamț: Din 635 cazuri totale COVID, 140 sunt cadre medicale și din administrativ. Sute de probe trimise la București
Articolul următorConsultaţiile telefonice şi eliberarea reţetelor electronice vor continua şi după încheierea stării de urgenţă