0:00

Administraţia Naţională de Meteorologie vine cu o veste bună pentru următoarele zile ale săptămânii. După frigul pătrunzător din ultimul timp, urmează, de pe 12 octombrie un nou val de căldură în Moldova.

„În primele două zile ale intervalului (9-10 octombrie – n.r.) vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit, cu o medie a valorilor termice diurne de 13…14 grade și de 2…5 grade pentru valorile nocturne. Încălzirea estimată pentru perioada 12 – 15 octombrie va fi semnificativă, astfel la nivelul regiunii se va ajunge la maxime de 24…26 de grade și minime în jurul a 10 grade, valori ce vor caracteriza o vreme caldă.

După frig, revine căldura, ZCH NEWS - sursa ta de informații

În a doua săptămână de prognoză valorile termice se vor apropia de normalul climatologic, respectiv o medie a maximelor de 15….17 grade și de 4…6 grade pentru minime. Regimul pluviometric se va menține deficitar. Ploi slabe se vor semnala la începutul intervalului, iar cu o probabilitate destul de ridicată și în perioada 17 – 19 octombrie”, precizează ANM.

A.C.

Articolul precedentUltima grijă a Poliţiei Locale Piatra Neamţ: Amenzi de până la 500 de lei dacă hrăniţi câini, pisici sau porumbei!
Articolul următorDeznodământ tragic în cazul femeii dispărută de la un hotel