Subcomisarul Sergiu Chirilă, care va deveni comisar de Ziua Poliţiei, este noul şef, cu acte în regulă şi concurs câştigat, al Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Neamţ. El a obţinut nota 8,47, clasându-se pe primul loc la diferenţă de 50 de sutimi de Leonard Bibirig, fost handbalist la Fibrex şi actual angajat al SAS Vaslui.

După duelul cu handbalistul Leonard Bibirig, Sergiu Chirilă este şef la mascaţii din poliţie!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCeilalţi candidaţi, Mihai Agache, şeful Secţiei de Poliţie Rurală Crăcăoani şi Ionuţ Savin (fost lucrător la prevenire), au obţinut note mai mici. Până astăzi, 1 martie, la ora 15:00, a fost termen de depunere a contestaţiilor şi cum Leonard Bibirig nu a „atacat” decizia comisiei de concurs, Sergiu Chirilă a fost declarat câştigător. De altfel, el a condus SAS Neamţ, pe bază de împuternicire, în ultimul an, după pensionarea fostului şef, comisarul şef Mihai Păduraru.

Sergiu Chirilă are la activ, în afară de experienţa de luptător SAS şi de judiciarist, două misiuni internaţionale în Paris şi una, de 2 ani, în Republica Democrată Congo. Despre el, Mesagerul de Neamț a scris în iunie 2015, la două săptămâni de la întoarcerea sa din misiune.

Şi Serviciul Logistic are şef nou, cu examen pentru funcţie. Este vorba despre comisarul şef Cristinel Patrania, care a fost şef de birou, a participat singur la concurs şi a obţinut notă peste 8. (C.M.)

Articolul precedentGALERIE FOTO ”Flori pentru Doamne” la CAR Pensionari Piatra Neamț
Articolul următorGALERII FOTO De 1 martie, poliţiştii au sancţionat cu… felicitări!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.