daniel-harpaPrimarul oraşului Târgu Neamţ a ţinut să infirme zvonurile care îl dădeau ca sigur candidat din partea PSD pentru un loc de deputat la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

“În urma unor analize făcute cu domnul președinte Ionel Arsene și cu alți lideri PSD de la Neamț, s-a hotărât ca eu să rămân primar în continuare. Varianta cu candidatura mea la Parlament nu mai este de actualitate. Atât eu, cât și colegii mei am considerat că nu pot dezamăgi votul de încredere al târgnemțenilor, care și-au pus speranțele în mine că voi duce mai departe proiectele aflate în derulare și în curs de derulare. Nu vreau să-i dezamăgesc pe cei care m-au reales primar pentru al doilea mandat. Menirea mea este să rămân aici și să-mi continui munca. Poate, peste 4 ani, mă voi mai gândi dacă voi candida sau nu la Parlament. Sunt prea multe de făcut în orașul Târgu-Neamț și nu ar fi fost fair-play să dau bir cu fugiții. Am construit prea mult în acești 4 ani de zile, alături de echipa mea, și trebuie să-mi duc la finalizare ceea ce am început”, ne-a declarat Daniel Harpa.

Dacă Daniel Harpa ar fi candidat pe listele PSD la Parlament și ar fi și câștigat, prerogativele sale ar fi fost preluate de viceprimarul Vasile Apopei, pe o perioadă de 6 luni, după care s-ar fi organizat alegeri pentru funcția de primar. (C.T. STURZU)

4 COMENTARII

  1. Felicitari !!!…Dupa parerea mea,foarte bine gandit ! Mult succes in continuare si cat mai multe realizari pe toate planurile,atat profesional cat si in viata de zi cu zi a familiei !

  2. de ce oare oamenii valorosi pe plan local au tendinta sa se diluieze in masa amorfa de parlamentari?
    domnule primar ati avut 4 ani in care ati inceput sa revigorati acest oras acum mai aveti 4 ani sa incepati dezvoltarea lui si apoi veti mai avea inca 4 ani sa consolidati dezvoltarea orasului nostru si inca 4 ani sa ne bucuram impreuna de ceea ce ati realizat dupa care puteti sa va faceti si parlamentar

Comments are closed.