csm-ploiesti-urari
CSM Ploieşti trece prin mari dificultăţi financiare

CSM Ploiești nu se va prezenta, luni, 19 septembrie, la meciul de la Roman, din cadrul etapei a II-a a Ligii Naționale, programat cu începere de la ora 18:00, a anunțat clubul din sudul ţării pe site-ul oficial.

„În cursul acestei dimineţi, clubul a înştiinţat Federaţia Română de Handbal în legătură cu dificultăţile cu care se confruntă, anunţând că nu se va face deplasarea la Roman. În zilele următoare, se va lua o decizie în privinţa participării atât în Liga Naţională, cât şi în Cupa EHF, competiţie în care echipa s-a calificat în turul al II-lea, şi ar urma să dea piept cu slovacele de la Iuventa Michalovce”, este anunţul formaţiei din Ploieşti.

Sâmbătă, 17 septembrie, CSM Ploiești s-a impus în fața formației feroeze HC Neistin, cu scorul de 31-20 (15-8), în manșa a doua a primului tur preliminar al Cupei EHF, în Sala Sporturilor „Olimpia” din Ploiești, deși a evoluat în același „șapte” de la început până la sfârșit.

Tot luni, 19 septembrie, şi echipa masculină de baschet a clubului CSM Ploiești și-a anunțat retragerea din campionat, din cauza dificultăților financiare. (A. MOISE; M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentDupă analize, Harpa a decis: „Rămân primar! Sunt prea multe de făcut la Târgu-Neamț!”
Articolul următorNaţionala feminină de volei aşteptată la Piatra Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.