roman handbal trofeu 04Dunărea Brăila a cucerit Cupa Roman Vodă Muşat, competiţie derulată în zilele de 8 şi 9 august în Sala Sporturilor din Roman.

În primul meci al zilei de sâmbătă, 8 august, HCM Roman a întâlnit Rapid Bucureşti. Romaşcanele au dominat partida, la pauză, HCM conducea cu 13-10, pentru ca la final tabela să consemneze 28-21. Au marcat pentru HCM Roman: Toskovic (5 goluri), Glybko (5), Iuganu (3), Stoleru (3), Dincu (3), Gherman (2), Chitacu (2), Cîlici (2), Agrigoroaei (2), Vîlcu (1).

roman handbal trofeu 03În cel de-al doilea meci de sâmbătă, Dunărea Brăila a învins Unirea Slobozia cu 29-26. Sâmbătă după-amiază, prima partidă a fost cea dintre Dunărea Brăila şi Rapid Bucureşti, brăilencele învingând cu scorul de 34-27. Ultimul meci de sâmbătă a adus faţă în faţă, HCM Roman şi Unirea Slobozia. HCM a învins cu 25-18, după ce la pauză conducea cu 14-9. Au marcat pentru HCM Roman: Stoleru (6), Glybko (5 – 2 din lovituri de la 7 metri), Toskovic (4), Iuganu (3), Agrigoroaei (3), Gherman (2), Chitacu (1), Dincu (1).

roman handbal trofeu 02În primul meci de duminică, 9 august, între Unirea Slobozia şi Rapid Bucureşti, s-a consemnat unicul rezultat de egalitate al competiţiei: 33-33. În ultimul meci al turneului s-au întâlnit, pentru cucerirea trofeului, HCM Roman şi Dunărea Brăila. Prima repriză a fost dominată de brăilence, care au încheiat în avantaj: 15-14. A doua parte meciului a fost una pe muchie de cuţit, ambele partenere de întrecere alternând la conducere pe tabela de marcaj. Finalul partidei a fost unul la fel de spectaculos ca întreaga partidă şi a consemnat Victoria brăilencelor: 27-26. Au marcat pentru HCM Roman: Irina Glybko (12 goluri – 7 din lovituri de la 7 metri), Toskovic (4), Gherman (3), Chitacu (2), Stoleru (2), Iuganu (2 – ambele din lovituri de la 7 metri), Agrigoroaei (1). (ZCH NEWS; FOTO: FACEBOOK)

Articolul precedentDrept la replică de la Ambulanță, care confirmă știrea ZCH NEWS!
Articolul următorViespi agresive: un nemţean a murit după ce a fost înțepat!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.