Dumitru Badea acuză: Omul lui Vadim mi-a spart sediul!, ZCH NEWS - sursa ta de informații

* „Au încercat să-mi spargă și locuința, însă nu au făcut-o”, spune şeful PRM de pe Coşbuc

* ”Eu nu știu chiar nimic”, a replicat Stejărel Nistor, „omu’ lu’ Vadim” la Piatra Neamţ

Sediul Partidului România Mare, de pe strada George Coșbuc, din Piatra Neamț, a fost spart de hoți, în timp ce Dumitru Badea și alți membrii ai organizației erau plecați la Congresul partidului de la Alba Iulia, de sâmbătă, 27 iulie. Reveniţi la Piatra Neamţ, în cursul nopții de sâmbătă, aceștia au sesizat că ușa de la intrare a fost forțată, iar ușa biroului președintelui Dumitru Badea a fost descuiată prin metode specifice spărgătorilor de locuințe. În urma „cercetărilor” întreprinse la fața locului, membrii PRM Neamț au sesizat că din biroul lui Dumitru Badea lipsesc documente ce conțineau evidențe statistice ale organizației.

”Domnul Stejărel Nistor cred că ne-a spart sediul, noi am chemat poliția sâmbătă noaptea, când am venit de la Alba Iulia, de la congresul partidului. Nu știu exact când s-a întâmplat, noi atunci am decoperit. Am chemat poliția pentru a face cercetări. Oricum conducerea partidului numită de Vadim nu are nici un drept. Oamenii ăștia nu au nici un Dumnezeu. Au spart ușa de la biroul meu, au forțat intrarea, ca la carte, probabil că au fost plătiți niște meseriași să facă așa ceva. Am descoperit că, în timp ce eu am fost plecat la Alba Iulia, la congres, au încercat să-mi spargă și locuința, însă nu au făcut-o. Oricum nu a fost nimeni acasă, însă am descoperit că cineva a stat mereu la interfon, jos, pentru a vedea dacă este soția mea sau sunt ceva mișcări în casă. Treaba este suspectă și e făcută de meseriași, dar lucrurile au să se clarifice, ceea ce fac ei este o mizerie”, a declarat Dumitru Badea, la întoarcerea de la Congresul PRM de la Alba Iulia.

„Am fost la nuntă”

De partea cealaltă, Stejărel Nistor, președinte PRM Neamț- aripa Vadim Tudor, se declară în totală necunoștință de cauză asupra a ceea ce s-a întâmplat la sediul PRM Neamț condus de Dumitru Badea. Mai mult decât atât, acesta declară că nu s-a aflat în oraș în momentul în care s-a descoperit că biroul fusese călcat de hoți.

”Eu nu știu chiar nimic. M-a sunat poliția, însă eu eram la o nuntă. Chiar e dubios ceea ce se întâmplă. Oamenii au fost plecați la Alba Iulia, iar când s-au întors au descoperit că sediul fusese spart. Eu nu am fost niciodată în acel sediu de partid, noi de abia de acum încolo încercăm să ne organizăm, să căutăm un sediu. Astea sunt metodele lor, eu chiar nu știu nimic din ceea ce s-ar fi putut întâmpla acolo”, a declarat Stejărel Nistor.

Ancheta, din aproape în aproape

”Persoane neidentificate până acum au pătruns prin efracție în sediul PRM Neamț de pe strada George Coșbuc din Piatra Neamț de unde au sustras un număr de 100 de formulare de adeziune. Colegii mei s-au deplasat, sâmbătă noapte, la fața locului, unde au demarat cercetările în vederea identificării autorilor. S-au luat declarații și urmează ca, din aproape în aproape, să vedem cine sunt cei care au intrat acolo”, a declarat Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt al IPJ Neamț.

Irina CĂLIN

Articolul precedentSenatorul Ţapu ales şef la Piatra Neamţ
Articolul următorKosarom Paşcani – Petrotub 1-0

5 COMENTARII

  1. Hai ca Badea Scartzan asta este tare comic. Mai tataie, poate te-a cautat moartea pe la sediul PRM, sau pe acasa! Nu ai aflat cumva, „HOATA” era in negru si avea si o coasa in spate? Dute mai impaiatule la Notar, ca asteapta stranepotii sa semnezi Testamentul! Tu reformezi partidul lui Vadim?! Vai, vai, vai in ce hal a ajunsTara asta, daca Badea si clica lui zburda in libertate. Va calca Vadim pe moaca, mai stafiditilor!

  2. LASATI ! poate stie TINTASUL HARABAGIU cine ,ce ,cum, de ce si mai ales ptr ce !? TOT afirma el acum catva timp CA DL BADEA a fost seful SECURITATII pe TARA, daca TARA inseamna jud NEAMT .badea a fost sef la NEAMT cel mult ,de unde ati luat voi cv ul lui ? din care reiese functia pe TARA . SI la NEAMT ca sa vii de la MARAMU , acolo e radacina dl ui BADEA tot e mult DAR ptr TARA trebuie cv mai mult decat specializrea de BOBINATOR si FITILIST. ACUM poate se gaseste cineva sa i puna si dumnealui o CHEIE pe unde trebuie.

  3. Idiot realist,tu ce faci pt.tara asta?Vad ca te pricepi sa critici un om care a facut ceva pt.tara asta si inca mai face.Din punctul meu de vedere esti un ,,realist”tare prost.

  4. „Realist” ,ai cumva idee, cine a oprit intrarea in tara a 42 camioane cu armament ,in zona de nord a tarii in decembrie 1989?Stii cumva, ce activitate a avut in senat d-l Badea?Stii cine a avut initiativa infiintarii org.PRM Neamt,in august 1991 si citi membri a avut la inceput?Nu contesta meritele unui om daca nu stii nimic despre el.Fiecare suntem supusi greselii,dar de aici si pina la mizeriile pe care le scrii e cale lunga.Sa-ti fie rusine.

  5. Ma vad dator sa revin si sa le raspund celor doi comentatori (cristi tm si cititor40), adica unui singur comentator, care dupa ce a scris „cristi”, a scris si cum este – „tm”, adica – tampit. Ce credeti ca a facut feciorul Badea pentru Tara? Dupa ce-i turna la Secu’ pe amarati, la impuscat pe Ceausescu, iar dupa ’89 a dormit in Parlament; Statul s-a conformat si l-a platit barosan, pe Scartzan asigurandu-i si un STAGIU DE COTIZARE foarte mare la CASA DE PENSII. Deci, babaciunea are o pensie de nabab, suma pentru care o familie tanara se injoseste si isi rupe oasele prin alte tari. Ce pot sa mai spun de un om care a trait din tradare? Asa ca Feroz-un-Din Mir (BADEA), din Neamt, grabeste-te cu Testamentul, ca iar spui ca ai vedenii si te simti bantuit de HOATA cu coasa.

Comments are closed.