reclama autocenter

Duminică, 17 septembrie, pe platoul Făgeţel, se va organiza cea de-a doua ediţie a Zilei comunei Bălţăteşti, intitulată sugestiv “Bălţăteşti – Oază de sănătate şi cultură românească”. Manifestarea este organizată de Primăria şi Consiliul Local Bălţăteşti, cu sprijinul Consiliului Judeţean Neamţ şi al Centrului pentru Cultură şi Arte “Carmen Saeculare” Neamţ. Deschiderea oficială va avea loc la ora 14:00, când oficialităţile locale şi judeţene, invitaţii de seamă, consilierii locali şi gazda evenimentului, primarul Emilia Acozmei, vor transmite mesaje de prietenie şi de felicitări.

EDIŢIA I – 2016

Administraţia locală din Bălţăteşti a pregătit un program artistic-cultural de anvergură, aducând în faţa spectatorilor nume consacrate ale muzicii populare şi uşoare. Totodată, nu au fost uitate nici talentele locale sau ansamblurile folclorice “Floricică de la Munte” şi “Ozana”, “Haiducii” din Republica Moldova, Trupa “Selfie”, Georgiana Şerban Axinte, Alexandru Costin Stan, Daiana Vinca, Elena Ioniţă şi vedeta serii, îndrăgita interpretă Laura Lavric. Seara se va încheia cu un foc de artificii, joc şi voie bună.

EDIŢIA I – 2016

“Încercăm să venim în faţa locuitorilor comunei noastre cu un program divers şi, sperăm noi, pe toate gusturile. Chiar dacă nu avem un buget mare la primărie, din puţinul nostru şi cu ajutorul Consiliului Judeţean am reuşit să organizăm şi cea de-a doua ediţie a zilei comunei. Această manifestare este dedicată tuturor locuitorilor din comună şi îi aşteptăm în număr cât mai mare”, ne-a declarat doamna Emilia Acozmei, primarul comunei Bălţăteşti. (C.T. STURZU)

Articolul precedentFOTO Pe munte în “echipament” de mall
Articolul următorMarea “durere” a Spitalului Judeţean Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. de ce nu lasati comentariile oamenilor? cheltuiti bani pe nimicuri in loc sa ajutati oamenii din comuna.. avem.multe lipsuri pana la distractie… si macar de era distractie.. nu numai de fatada!! cea mai proasta conducere de pana acum!! hai la concert cu vacile din sat!!

Comments are closed.