accident noaptea 04Un autoturism a fost avariat serios, iar șoferul a ajuns la spital, cu fractură de claviculă, după un accident petrecut pe strada Ștefan cel Mare din Târgu Neamț, la miezul nopții de 16 spre 17 ianuarie. Conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției, mașina a intrat într-un stâlp de electricitate și apoi într-o conductă de gaz metan, pe care a rupt-o.

”Pentru a preveni apariția unei situații de urgență, din cauza scăpărilor de gaz metan, la locul producerii accidentului s-au deplasat 6 subofiţeri cu o autospecială de capacitate medie, care au supravegheat zona până la remedierea avariei de către echipajul specializat”, a declarat lt. Marcel Bucur Țepeș, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Polițiștii au testat șoferul (un tânăr de 28 de ani din localitate) și au constatat că acesta era băut, ceea ce explică faptul că a pierdut controlul asupra volanului. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului și pentru vătămare corporală din culpă. (C.M.)

Articolul precedentPompierul Iulian Rotariu, maratonistul anului 2016!
Articolul următorCu ochii pe cer: fenomene astronomice în 2017
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.