Drumurile județene deszăpezite prin act adițional, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPe site-ul Consiliului Județean Neamț a fost postat contractul de lucrări întreținere a drumurilor în anul 2016. Semnat în anul 2015, în decembrie. Care este relevanța acestui document pentru anul 2017?

Răspunsul stă în în actul adițional, prin care se convine prelungirea duratei contractului de ”Lucrări de întreținere a drumurilor în anul 2016” până la data de 1.04.2017. Cu alte cuvinte, contractul se prelungește pe întreaga perioadă de deszăpezire.

Firmele care vor beneficia de prelungirea acestui contract sunt, pe lângă, Drupo Neamț, societate a Consiliului Județean, aflată în reorganizare judiciară (lider de asociere), sunt Darcons SRL (societate a unui fost vicepreședinte al CJ Neamț), M&G Consulting SRL, Caius SRL, Aqua Parc SRL și Occidental Construct SRL.

Elementul notabil ce lipsește din acest act adițional îl reprezintă orice referire la preț, singura mențiune fiind aceea că ”celelalte clauze contractuale rămân neschimbate”.

Singura cifră disponibilă este cea a valorii inițiale a contractului, din 2015, și anume 9.615.787,29 lei. Se poate presupune că nu s-au cheltuit toți banii în iarna trecută și suma s-a transferat pentru iarna aceasta. Oricum, 2 milioane de euro reprezintă o sumă demnă de luat în seamă pentru orice prestator de servicii. (D.O.)

Articolul precedentCL Piatra Neamţ: Parteneriate şi tarife pentru… măturat!
Articolul următorPremieră în Neamț – investigații cu dronă înregistrată la Autoritatea Aeronautică Civilă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.