0:00

CL Piatra Neamţ: Parteneriate şi tarife pentru… măturat!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAleși locali pietreni vor decide, în ședința ordinară programată astăzi, 26 ianuarie, cu începere de la ora 15:00, dacă vor da curs unor solicitări primite de la două instituții de învățământ liceal din Piatra Neamț și uneia venită tocmai de la Federația Română de Fotbal.

Colegiul Național „Petru Rareș” Piatra Neamț are nevoie de 5.000 de lei pentru organizarea Congresului de Informatică Aplicată pentru Învățământul Preuniversitar „Info Kid” în luna mai și mai dorește 7.000 lei pentru ca echipa de robotică să fie prezentă în luna martie la Concursul Național de la București.

Liceul cu Program Sportiv (LPS) Piatra Neamț solicită 20.000 de lei pentru participarea grupelor de sportivi la competițiile prevăzute în calendarul intern în lunile ianuarie și februarie 2017.

Federația Română de Fotbal cere încuviințarea desfășurării unor antrenamente și disputării a două meciuri amicale între naționalele U15 ale României și Republicii Moldova pe Stadionul „Ceahlăul” în perioada 16-23 februarie 2017.

Motivând că salariul de bază minim brut pe țară de la 1 februarie ajunge la 1.450 de lei lunar, SC Salubritas cere consilierilor locali aprobarea modificării tarifelor pentru activitățile specifice. Astfel, se dorește ca măturatul manual al trotuarelor să coste 24,70 de lei fără TVA (1.000 mp) față de 22,25 lei fără TVA cât este în prezent, iar pentru întreținere curățenie trotuare, carosabil, aliniamente stradale și locuri de joacă se solicită ca suma să crească de la 10,36 lei fără TVA la 11,50 lei (1.000 mp) fără TVA. Legat de curățenia pe spațiile verzi, pentru 1.000 de mp,se cere ca vechiul preț de 13,92 lei fără TVA să ajungă la 15,50 lei fără TVA. (Ana MOISE)

Articolul precedentAchiziție de excepție la Muzeul de Istorie Piatra Neamț
Articolul următorDrumurile județene deszăpezite prin act adițional
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.