0:00

În această dimineaţă, 22 mai, în jurul orei 7,00, o nouă alunecare de teren a avut loc la Holda, pe Drumul Naţional 17B, în judeţul Suceava, la kilometrul 44 +200 de metri, chiar în timp ce firma de construcţii lucra acolo pentru consolidarea malurilor de pământ.

Imaginile, distribuite de Direcţia Regională Drumuri şi Poduri Iaşi din cadrul CNAIR, strânseseră aproape 1000 de vizualizări în numai 4 ore de la postarea pe site-ul de socializare.

VIDEO: Facebook DRDP Iași

Antreprenorul, firma Holtex Grup Invest SRL, a fost nevoit să aştepte până ce malul de pământ care venea la vale s-a oprit, pentru a trece la degajarea pământului şi a continua lucrările.

„Având în vedere lucrările în curs, porţiunea de drum afectată era închisă total circulaţiei, astfel încât la momentul producerii evenimentului nu s-au înregistrat pagube materiale. Constructorul intervine deja pentru degajarea platformei de lucru şi a drumului.

Pe sectorul de drum neţionat vorbim despre o reactivare a unor alunecări de teren din toamna anului trecut, constructorul având deja în execuţie lucrări de rânduire a versantului şi consolidare cu zid de sprijin”, precizează DRDP Iaşi.

Niciun muncitor nu a fost rănit pe parcursul alunecării de teren, ne asigură Nicolae Popovici, purtătorul de cuvânt al DRDP Iaşi.

Angela Croitoru

Articolul precedentDupă profesori și membri de sindicat din DGASPC Neamţ se pregătesc de grevă
Articolul următorIncendiu provocat intenționat
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.