0:00

Drugtest-ul își face datoria, doi tineri din Neamț pozitivi la canabis, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDoi tineri nemțeni au fost puși sub acuzare și sunt cercetați penal după ce au fost depistați la volan fiind sub influența substanțelor psihoactive. Unul dintre aceștia, în vârstă de 25 de ani, a fost tras pe dreapta pe 23 ianuarie 2023, în jurul orei 00:40, pe strada Piața Mihail Kogălniceanu din Piatra Neamț.

Întrucât manifesta un comportament nefiresc, conducătorul auto, din Tașca, a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru Canabis“, a anunțat Poliția Neamț.

Un altul, de 21 de ani, din Roznov, a fost oprit de oamenii legii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț pe 22 ianuarie, în jurul orei 04:00, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul General Nicolae Dăscălescu, din reședința de județ.

Și acesta a fost testat cu aparatul drugtest, fiind depistat pozitiv la aceeași substanță interzisă. Ambii conducători auto au fost conduși la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței în sânge a substanțelor stupefiante.

În alt caz polițiștii rutieri au oprit un șofer de 42 de ani, din Vânători Neamț, în timp ce se deplasa cu mașina prin Grumăzești. Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, rezultatul indicând o concentrație de 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și acesta s-a ales cu dosar penal.

(G. S)

Sursa foto: Poliția Neamț

Articolul precedentNemțean repatriat în cătușe din Ungaria
Articolul următorAccident cu victimă la Vaduri
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.