pietricica turism

Poliţiştii de combatere a criminalității organizate din Vaslui, împreună cu procurorii DIICOT Vaslui, au descoperit 50 de grame de droguri, marţi, 13 februarie, în timpul unor percheziţii derulate la doi bărbați cercetați pentru “trafic de droguri de risc”.

“Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, sub coordonarea procurorilor DIICOT Vaslui, au efectuat 5 percheziții domiciliare, în orașul Vaslui, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc. Din cercetări a reieșit că, în perioada 2016-2017, doi bărbați, de 28, respectiv 30 de ani, din municipiul Vaslui, ar fi procurat, deținut și pus în vânzare droguri de risc. Bărbatul de 30 de ani și-ar fi pus la dispoziție locuința pentru consum ilicit de droguri”, se precizează într-un comunicat de presă al IGPR.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate aproximativ 50 de grame de materie vegetală de culoare verde. Cei doi bărbați au fost reținuți 24 de ore. Bărbatul de 28 de ani este cercetat pentru “trafic de droguri de risc”, iar bărbatul de 30 de ani pentru “trafic de droguri de risc și punerea la dispoziție, cu știință, a unei locuințe pentru consum ilicit de droguri”. (ZCH NEWS)