BANI

In atentia redactiei

SC BIASIL CONSULT SRL reprezentata prin administrator Corfă Bogdan Silviu pentru respectarea dreptului la imagine, si pentru respectarea adevarului si a unei informari corecte a opiniei publice, va solicit ca de urgenta sa dispuneti publicarea (…)a dreptului la replica (…) la articolul – ”Nemtenii codasi la banii de pe tava POSDRU”, cu urmatorul continut:

In calitate de administrator al SC BIASIL CONSULT SRL informez corect opinia publica ca:

– nu am fost contactat de redactia ziarului „Ceahlaul” editat de SC VALMEDIA SRL

– nu am exprimat nici o nemultumire in legatura cu modul de contractare si derulare a proiectului cu POSDRU

– nu am avut nici un incident in derularea implementarii proiectului

– contrar celor inscrise in articolul din ziar eronat SC BIASIL CONSULT SRL a implementat cu succes un proiect cu ID: POSDRU/ 99/5.1/G/76022

– nu mi-au fost „schimbate conditiile de acordare pe parcurs a banilor europeni” (altele decat cele din cadrul legal si rezonabil acceptat de ambele parti)

– nu mi s-au pus niste „conditii diabolice”

– contractarea si conditiile nu s-au stabilit prin „telefon”

– nu am „ingropat povestea cu POSDRU”, ci din potriva am primit bani europeni in conditiile contractului incheiat care s-a derulat onorabil, s-a finalizat si chiar exista in continuare interes pentru societatea noastra de implementare si a altor programe si atragere de bani europeni.

In concluzie, nici eu si nici societatea nu am fost dezamagiti de colaborarea cu POSDRU, asa cum s-ar degaja din articolul publicat cu date esential eronate catre opinia publica.

Intrucat articolul ce contine date nereale este de natura a dezinforma opinia publica, a crea o „realitate” paralela cu cea existenta si pentru ca in mod nejustificat articolul poate declansa o sincopa in normala colaborare cu POSDRU solicit publicarea acestui drept la replica.

In continuare pentru corecta informare a opiniei publice redau situatia reala si modul de colaborare pe care l-am avut cu OIR POSDRU Nord Est.

Societatea noastra a semnat contractul de finantare pentru proiectul cu ID: POSDRU/ 99/5.1/G/76022.

Proiectul a fost implementat (depasind indicatorii preconizati in cererea de finantare), finantat corect de catre POSDRU si finalizat.

Drept dovada, aceste aspecte relatate de mine in prezentul drept la replica au fost deja prezentate opiniei publice in mass media prin urmatoarele articole si publicatii:

„Articol de presa in cotidianul Monitorul de Neamt pagina 13 in data de 30 octombrie 2012”

„Articol de presa in cotidianul Realitatea pagina 4 in data de 30 octombrie 2012”

„Comunicat de presa in cotidianul Monitorul de Neamt pagina 7 in data de 31 octombrie 2012”

„Articol de presa in cotidianul Monitorul de Neamt pagina 4 in data de 1 noiembrie 2012”

Cu stima, Administrator, Silviu Bogdan Corfa

Articolul precedentMâncare contra prezenţă la școală
Articolul următorSăru` mâna, părinte prifect!