Sâmbătă, 12 ianuarie, pe drumurile naționale din zona Moldovei „nu se înregistrează sectoare închise sau restricționate, din cauza vremii nefavorabile”, informează Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Iaşi, pe pagina proprie de Facebook.

DRDP Iaşi: În Moldova nu sunt sectoare de drum naţional închise sau restricționate, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Carosabilul este umed cu zone de zăpadă frământată în strat de 1-2 centimetri, în special spre acostament, respectiv uscat cu zone de zăpadă frământată sub 1 centimetru la acostament, în județele Suceava și Botoșani”, precizează sursa citată.

DRDP Iaşi: În Moldova nu sunt sectoare de drum naţional închise sau restricționate, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDRDP Iași a acţionat, pe timpul nopții, cu 249 autoutilaje. S-au răspândit 1.159,57 tone material antiderapant (sare, clorură de calciu și soluție ecologică). La această oră, ninge ușor în zonele Vatra Dornei și Cârlibaba (Suceava), dar și în județul Botoșani. Este ger în toată Moldova: Iași -12°C, Suceava -14°C, Focșani -8°C, Galați -5°C, Bacău -10°C, Câmpulung Moldovenesc (SV) -8°C, Bârlad (VS) -11°C, Botoșani -12°C şi Piatra Neamț -9°C. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: DRDP Iaşi)

Articolul precedent4.800 de localnici din Icușești au rămas cu un singur medic
Articolul următorCSM Ceahlăul, reunire pe 14 ianuarie, pentru returul campionatului
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.