pietricica turism

Primăria Piatra-Neamț anunţă, prin intermediul unui comunicat de presă, că taxele și impozitele locale, precum și chiriile și redevențele aplicate de municipalitate nu vor fi majorate în 2018.

“Am propus și pentru anul 2018 ca taxele și impozitele locale să nu fie majorate. Îmi doresc pentru pietreni taxe și impozite moderate, o fiscalitate prietenoasă cu mediul de afaceri, care să stimuleze investițiile și să ducă la dezvoltarea orașului. Acest tip de politică fiscală aplicată încă de la preluarea mandatului de primar a demonstrat că  atrage investitorii, stimulează investițiile și asigură un confort fiscal pentru cetățenii orașului”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Proiectul privind taxele și impozitele locale pentru 2018 este publicat pe site-ul Primăriei Piatra-Neamț și va fi supus aprobării Consiliului Local în ședința ordinară din luna noiembrie. Tot în sprijinul contribuabililor pietreni, Primăria Piatra-Neamț  a introdus sisteme de plată alternative, moderne, cum ar fi: plata on-line prin ghiseul.ro și plata cu cardul bancar la ghișeele Direcției de Taxe și Impozite. Va fi menținută și bonificația de 10% pentru plata integrală a impozitelor locale până la 31 martie, iar de anul viitor proprietățile neîngrijite vor fi impozitate dublu. (ZCH NEWS)