0:00

Începând de astăzi, doctorul Liviu Lucian Ungureanu este șef, cu acte-n regulă, la secția Anestezie și Terapie Intensivă a SJU Neamț. Doctorul Ungureanu a rămas singur în cursa pentru acest post după ce contracandidatul său, dr. Vitalie Gurău – același care depusese contestație în care semnala incompletitudinea comisiei de examen – a decis, săptămâna trecută, să se retragă din concurs.

Pentru activitatea științifică și profesională, dr. Ungureanu a fost cotat cu 25 de puncte, în timp ce la proba interviului a obținut 98,5 puncte. La ultimele două – proba scrisă și cea practică – medicul a obținut câte 100 de puncte din tot atâtea posibile. Șeful secției ATI a Spitalului Județean Neamț întregește, astfel, lista celor care și-au adjudecat, în urma concursului, fotoliile de conducere din secții, listă din care mai fac parte dr. Rodica Stan – Psihiatrie, dr. Georgeta Vintea – Obstetrică-Ginecologie, dr. Cristinel Păsălău – UPU, dr. Monica Chirițescu – Reumatologie și dr. Carmen Martin, pentru Cardiologie.

Singurul post de conducere care nu este, încă, adjudecat este cel pentru Laboratorul de Analize Medicale. Pentru șefia Laboratorului s-a înscris în concurs dr. Mia Stângu, care, astăzi, va susține atât proba scrisă, cât și pe cea practică. Pentru activitatea științifică și profesională, dr. Mia Stângu a primit 25 de puncte, iar pentru proiectul de management a fost răsplătită cu maximum de puncte, adică 100. (A.S.)

Articolul precedentBicăjenii învățați să arunce gunoaiele „selectiv”
Articolul următorÎn februarie, 6.000 de nemțeni au apelat la centrele de permanență