Începând de astăzi, 9 februarie, dr. Cristina Udrea este noul director medical al Spitalului Orăşenesc „Sf. Dimitrie” Târgu Neamţ. Aceasta a fost numită interimar pe o perioadă de şase luni, o dată cu expirarea mandatului fostului director medical dr. Gabriela Surpăţanu, care a şi împlinit vârsta de pensionare.

Dr. Cristina Udrea ne-a declarat: “Este o onoare și o responsabilitate să fiu membru al echipei manageriale și aș dori să mulțumesc pentru încrederea acordată.  Propunerea de ocuparea acestei funcții a reprezentat o provocare pe care am acceptat-o din dorința de a contribui la dezvoltarea unității medicale. Continuarea procesului de acreditare, precum și creșterea calității serviciilor medicale oferite pacienților reprezintă priorități pentru care voi depune toate eforturile”.

Dr. Alexandru Pătraşcu, managerul spitalului: “Cred că avem aceleaşi idealuri în ceea ce priveşte actul medical şi sunt sigur că vom crea o echipă competitivă”.

Despre noul director medical, primarul Daniel Harpa a dat asigurări că va susţine echipa din conducerea spitalului: “Am încredere în noul director medical şi sper să facă echipă bună cu tot personalul din spital, indiferent de vârstă şi funcţie. Vor avea toată susţinerea mea ca şi până acum”.

Dr. Cristina Udrea este angajată la spitalul din Târgu Neamţ din anul 2014. Iar de un an şi jumătate este medic specialist Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie în cadrul instituţiei medicale.

Despre dr. Cristina Udrea puteți citi mai multe aici .

C.T. STURZU

Articolul precedentÎncă 42 de nemțeni testat pozitiv la coronavirus, scade numărul pacienților din ATI
Articolul următorPrimăria Piatra-Neamț scoate la concurs postul de Arhitect-șef!