Compania Judeţeană Apa Serv anunţă că vor fi probleme cu furnizarea apei potabile miercuri, 24 iulie şi joi, 25 iulie, la Piatra Neamţ şi în 4 comune. Evenimentul este motivat de “executarea unor lucrări de reparaţii la reţelele de apă”. Apa Serv comunică că se poate ajunge la oprirea totală a apei potabile pe 24 iulie, începând cu ora 7:00, în următoarele localităţi:

  • municipiul Piatra Neamţ (cu excepţia Spitalului Judeţean Neamţ, cartierele Mărăţei, Gara Veche, Speranţa);
  • comunele Gârcina, Girov şi Dochia;
  • comuna Alexandru cel Bun, zona cuprinsă între strada Profesorilor şi intrarea în municipiul Piatra Neamt dinspre Bicaz.

“Furnizarea apei potabile se va relua cu presiune scăzută în aceeaşi zi de miercuri, la ora 21:00, urmând ca echilibrarea reţelelor şi furnizarea în condiţii optime de presiune şi debit să se încheie a doua zi, respectiv joi, 25 iulie 2019, ora 24:00. Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectaţi, pe care îi asigurăm că echipele Apa Serv fac tot posibilul pentru finalizarea lucrării într-un timp cât mai scurt şi pentru reluarea furnizării apei potabile. Pentru informaţii suplimentare, beneficiarii noştri pot suna la Dispeceratul Apa Serv, care funcţionează non-stop, la numărul de telefon 0233/233340, sau pot accesa site-ul companiei, precizează sursa citată. (M. CONSTANTINESCU)