Meteorologii au emis astăzi, 6 octombrie, o informare valabilă de la ora 12 și până în ziua de 8 octombrie, ora 10, cu vreme deosebit de rece, cu ninsori la munte și precipitații mixte. În cele două zile se anunță temperaturi scăzute și precipitații în majoritatea regiunilor.

Două zile de frig, ploi și ninsori, ZCH NEWS - sursa ta de informații
sursa ANM

La munte, mai ales în Carpații Orientali și Meridionali, acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare, în zona montană înaltă se va depune strat nou de zăpadă, iar temporar vântul va avea unele intensificări, spulberând zăpada. În zonele subcarpatice aferente acestor masive, îndeosebi din Moldova și Transilvania, precipitațiile vor fi mixte. Potrivit prognozei meteo, temperaturile vor fi scăzute și pe parcursul zilei de marți (8 octombrie), dar și în noaptea de marți spre miercuri (8/9 octombrie).

Două zile de frig, ploi și ninsori, ZCH NEWS - sursa ta de informații
foto facebook Cătălin Nițu, la cabana Dochia

 

În Masivul Ceahlău precipitațiile sunt mixte, pe platou ninge și va continua și luni să ningă, stratul de zăpadă putând ajunge până la 14 centimetri. Temperaturile sunt negative, maximele ajungând astăzi până la -2 și -4 grade Celsius, iar minimele până la -6, iar mâine se anunță mai rece, cu maxime de până la -6 grade Celsius și minime care vor coborî până la -8 grade Celsius.

Articolul precedentL3 CSM Ceahlăul, victorie în ultimul minut * Ozana, înfrângere la Suceava
Articolul următorMedicinist despre rezidențiat 2019: „O criză… o dramă… o eroare”