juniori-lps-07-stelian-bursucHandbaliștii divizionarei A LPS Piatra Neamț au încheiat turul sezonului pe locul 9 din 11 echipe. În ultima etapă a primei părți programată miercuri, 14 decembrie, la Farul Constanța, pietrenii au preferat să nu se prezinte.

„N-am mai mers, pentru că financiar nu stăm bine deloc și fiind și etapă intermediară mulți dintre jucători sunt la serviciu sau pe la facultăți. Era de plecat două zile și nu au putut. Să fi mers doar cu juniorii erau bani cheltuiți degeaba”, a spus profesorul Stelian Bursuc.

Doar două victorii au obținut jucătorii de la LPS Piatra Neamț în turul sezonului, la CSM Botoșani și acasă cu CSU Târgoviște. În rest au suferit 7 înfrângeri.

„Am fi putut câștiga și în prima etapă cu HC Buzău 2012 și au mai fost câteva meciuri care s-au pierdut la mustață. Pe parcursul campionatului băieții și-au mai pierdut din elan și am ajuns în aceeași situație ca sezonul trecut„, a mai adăugat Stelian Bursuc.

Ultimele două echipe în clasament sunt tocmai cele pe care LPS Piatra Neamț le-a depășit în această primă parte a stagiunii. Primele două poziții sunt ocupate de Politehnica Iași și Farul Constanța. (Ana MOISE)

Articolul precedentDaruri pentru copii la Biblioteca „Kirileanu”
Articolul următorVeşti bune: pensiile se achită înainte de Sărbători!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.