0:00

Actualizare: La finalul intervenţiei pompierii au stabilit că o defecţiune la partea electrică a autoutilitarei a generat incendiul. Potrivit ISU Iași, dubiţa a ars în proporţie de 90 la sută, iar autoturismul 70 la sută. Mobila care se afla în interiorul dubiței a ars în întregime.

Știre inițială: Flăcări, fum şi panică, astăzi, 7 iunie, în parcarea din faţa Şcolii Gimnaziale Titu Maiorescu, pe Aleea Decebal din Iaşi, în urmă cu puţin timp, în jurul orei 13,30, potrivit informaţiilor furnizate de căpitanul Ionel Roşu, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi.

O dubiţă a luat foc, umplând strada cu un fum înnecăcios, iar în câteva zeci de minute focul a cuprins un alt autoturism de alături. Până ce pompierii ieşeni au reuşit să oprească focul, intervenind cu două echipaje cu autospeciale de stingere, din autoutilitară nu a mai rămas mare lucru, după cum se poate vedea din imagini. Şi jumătatea din faţă a autoturismului din faţa acesteia a fost serios avariată din cauza flăcărilor.

Știre actualizată. Două maşini în flăcări în faţa unei şcoli gimnaziale, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Din primele informaţii furnizate de ISU Iași nu au fost victime.

Știre actualizată. Două maşini în flăcări în faţa unei şcoli gimnaziale, ZCH NEWS - sursa ta de informații Știre actualizată. Două maşini în flăcări în faţa unei şcoli gimnaziale, ZCH NEWS - sursa ta de informații

A.C.

Video/Foto: ISU Iași

Articolul precedentIonel Arsene a obținut strămutarea apelului la Brașov, în procesul de corupție
Articolul următorAcțiune DIICOT în Neamț: Percheziții pe trafic de droguri
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.