0:00

Acțiune DIICOT în Neamț: Percheziții pe trafic de droguri, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAstăzi, 7 iunie, în mai multe locații din județul Neamț au loc percheziții domiciliare într-un dosar penal ce vizează traficul de droguri.

La acțiune participă polițiști ai  Serviciului de Crimă Organizată și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale din Neamț, sub coordonarea unui procuror al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT).

Cel mai probabil tot astăzi, în cursul serii vor avea loc audieri la sediul DIICOT Neamț.

Vom reveni cu detalii.

Angela Croitoru

Articolul precedentȘtire actualizată. Două maşini în flăcări în faţa unei şcoli gimnaziale
Articolul următorLansare de carte la Biblioteca Județeană G.T. Kirileanu: „Ştefan cel Mare şi moldovenii din vremea sa”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

2 COMENTARII

 1. După ani si ani de trafic de droguri, furturi, prostituție, amenințări, recuperări de bani si bunuri s au decis sa i aresteze. Minore drogate pe la petrecerile din ștrand , prin puburi si nimeni nu a făcut nimic ani de zile , abia acum i au luat sa i aresteze.
  „Faimoasele petreceri cu băutură, minore, droguri erau in trend printre ei SI ai lor amici, le luau cu rândul când le prindeau
  Oricum „prietenii ” lor cum se lăudau mereu cu procurori, milițieni, primari, avocați etc ii vor scoate că de, așa funcționează în România sau mă rog in Piatra Neamț.
  Eu ii cunosc personal pe câțiva din acești indivizi.
  Am ajuns din greșeală în grupul lor de prieteni si am fost traumatizata de unul din ei.
  Au case de la stat cu pile prin primărie si conduc mașini de zeci de mii de euro.
  Vreau sa vad cat o să rămână inchisi sau ce pedepse vor avea.
  Unul din ei îl știe tot orașul că se dădea mare că l au ridicat când conducea fara permis si este si adevarat, l au luat fara permis si a doua zi conducea din nou aceeași mașină prin centru si nimeni nu a făcut nimic,nici măcar amenda .

Comentariile sunt închise.