Două surori, de 2 şi 11 ani, au ajuns azi-noapte, 19 octombrie, în jurul orei 23,30 în Centrul de Primiri Urgenţe Roman. Ambele aveau traumatisme cranio-cerebrale grave şi traumatisme cranio-faciale. Fetiţele, din Ucraina, se aflau într-un autoturism, care a fost implicat într-o coliziune, la Roman, la intersecţia străzilor Dobrogeanu Gherea şi Ştefan cel mare.

Două fetiţe din Ucraina rănite grav la cap într-un accident la Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din județul Botoșani, se deplasa pe strada Dobrogeanu Gherea, ajuns la intersecția cu strada Ștefan cel Mare, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, în condiții ce vor fi stabilite în cursul anchetei”, precizează subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Fetiţele din Ucraina, împreună cu tatăl lor, se aflau în cea de-a doua maşină, care avea prioritate. Potrivit martorilor, şoferul din Botoşani nu ar fi oprit la indicatorul STOP şi a intrat direct în autoturismul din Ucraina. (Angela Croitoru)

Articolul precedentDIICOT ocupat la Neamț: alte percheziții într-un caz de spălare de bani
Articolul următorDoi moldoveni au intrat cu maşina într-un podeţ la Poiana Teiului
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.