Doi moldoveni au intrat cu maşina într-un podeţ la Poiana Teiului, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDoi cetăţeni din Republica Moldova, soţ şi soţie, au fost răniţi uşor, în urma unui accident rutier ce a avut loc astăzi dimineaţă, 19 octombrie, pe Drumul Naţional 15B, în comuna Poiana Teiului, la ieşirea către Petru Vodă.

Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, care se afla la volanul autoturismului, a pierdut controlul asupra direcţiei, ieşind de pe şosea şi lovindu-se de un cap de podeţ, potrivit informaţiilor furnizate de subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Doi moldoveni au intrat cu maşina într-un podeţ la Poiana Teiului, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAtât şoferul, cât şi femeia, în vârstă de 40 de ani, pasagerul din dreapta, au fost transportaţi de ambulanţă la Centrul de Primiri Urgenţe Târgu-Neamţ. Bărbatul prezenta câteva leziuni uşoare, iar soţia acestuia a făcut atac de panică. Pompierii de la Garda 2 de Intervenție Poiana Teiului și SAJ Ceahlău au acţionat la faţa locului. Până la sosirea forțelor de intervenție cei doi au fost scoşi din autoturism de către participanții la trafic. (Angela Croitoru)

Articolul precedentDouă fetiţe din Ucraina rănite grav la cap într-un accident la Roman
Articolul următorDIICOT: infracţiuni cu carduri şi ATM-uri în Neamţ, Iaşi şi Bacău
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.