Două fete, ambele minore, sunt căutate de poliţişti după ce-au dispărut fără urmă din ziua de 6 septembrie şi familiile lor nu au nicio informaţie despre locul în care s-ar putea afla. Ultima dată au fost văzute pe terenul de fotbal din localitatea Mitocu Dragomirnei judeţul Suceava.

raluca valentinaRaluca Valentina Serediuc are 16 ani, are domiciliul în localitatea din care a dispărut, este înaltă de 1,65 metri, are între 50 şi 60 de kilograme, este blondă închis, cu ochii albaştri şi nu are semne particulare. La data dispariţiei purta blugi albaștri, o bluză de culoare închisă şi tenişi roz.

 

Adina Maria Cîrmaciu are 12 ani, are domiciliul în aceeaşi comună, satul Lipoveni, iar familia ei nu a avut o fotografie pe care să o pună la dispoziţia poliţiştilor. Fata este înaltă de 1,50 metri, are cam 45 de kilograme, părul lung, şaten, ochii căprui şi constituţie atletică. În ziua dispariţiei era îmbrăcată cu o pereche de blugi de culoare albastru deschis, rupți în zona genunchilor, un hanorac albastru cu însemne fosforescente și o pereche de pantofi sport de culoare albă.

Cine deţine date despre cele două fete este rugat să apeleze poliţia prin 112 sau să sune la 116.000 – numărul telefonic special pentru copiii dispăruţi. (ZCH NEWS)

Articolul precedentSe întâmplă acum: Percheziții la Consiliul Județean!
Articolul următorEscroc încătuşat când ridica banii obţinuţi de la un bătrân
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.