Două echipe de scafandri vor căuta bărbatul înecat în Bistrița, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDupă ce-au căutat zile în șir bărbatul care s-a aruncat de pe podul de la Căprioara și nu l-au găsit, astăzi, 23 noiembrie, s-a obținut aprobare pentru sistarea uzinării apei între orele 14:00 și 16:00. În aceste condiții sunt posibile scufundări, pe care le vor face scafandrii ISU Neamț.

„Vor fi două echipe, fiecare făcând scufundări vreme de o oră, astfel încât să fie acoperit în întregime intervalul pentru care s-a obținut aprobare”, a precizat lt. Marcel Bucur Țepeș, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț. „Doi scafandri vor fi în apă, iar unul va rămâne în barcă, în cazul fiecărei echipe. Scufundările se vor face în zona în care persoana a fost văzută ultima oară, adică în apropierea podului”.

Tot în apropierea podului s-au mai făcut căutări și până acum, inclusiv cu sonarul, însă fără niciun rezultat.

Reamintim că joi, 17 noiembrie, în jurul prânzului, un bărbat s-a aruncat în Bistrița de pe pod, a înotat puțin și a dispărut sub apă. În zonă, râul are o adâncime de aproximativ 4 metri. În aceeași zi, un elev al Liceului teologic ortodox „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Piatra-Neamț, a plecat de la școală și nu s-a mai întors. (C.M.)

Articolul precedent„Smart Zone” în umbra statuii lui Mihail Kogălniceanu
Articolul următorConcursul Emanuel Elenescu, ediţia a XXVI-a (24-26 noiembrie)
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.