0:00

Două bătrâne, găsite moarte în casă la Humuleşti, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDouă surori, una de 78 de ani şi cealaltă de 79 de ani, din Humuleşti, au fost găsite moarte în casă, în după-amiaza de 4 ianuarie.

Vecinii au alertat, într-un târziu, poliţia, când şi-au dat seama că nu le-au mai văzut pe cele două femei de joi, 31 decembrie, când le-au făcut urări pentru anul care urma să vină.

Poliţiştii au intrat în casă şi au găsit una dintre bătrâne în pat, iar pe cealaltă lângă pat. Nu se ştie încă dacă au murit îngheţate sau au făcut foc şi s-au intoxicat cu fum de la sobă. În orice caz acestea sunt singurele ipoteze luate în calcul. Pe niciunul dintre cadavre nu erau urme de violenţă.

Cele două surori trăiau într-o sărăcie lucie, nu aveau casa racordată la curent electric şi primeau mâncare de la cantina socială. Au refuzat, însă, să meargă la azil, şi au preferat să se descurce cum pot.

La necropsie, medicul legist va stabili dacă decesul s-a produs prin hipotermie sau prin intoxicaţie cu monoxid de carbon.

C. MIRCEA

Articolul precedentCascadorie: a trecut cu maşina prin poartă şi s-a oprit la 20 de metri în curte
Articolul următorHCM ROMAN: Debut în forţă în campionat şi Cupa EHF
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.