0:00

Cascadorie: a trecut cu maşina prin poartă şi s-a oprit la 20 de metri în curte, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn tânăr, de 29 de ani, din Bicaz, a făcut o cascadorie în trafic, în după-amiaza de 4 ianuarie, pe DN 15, în localitatea Hangu. Bărbatul conducea un autoturism în direcţia Poiana Teiului – Bicaz, a pierdut controlul asupra volanului, iar autoturismul a trecut prin poarta unei case şi s-a oprit la 20 de metri în curte. În afară de distrugerea porţii şi avarierea maşinii, din accident a rezultat şi rănirea unei femei de 30 de ani din Ceahlău, care se afla pe locul din dreapta faţă. Şoferul a fost testat şi a rezultat că nu consumase alcool. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal, sub acuzaţia de vătămare corporală din culpă.

Tot în ziua de 4 ianuarie, în judeţul Neamţ s-au mai petrecut două accidente uşoare. Primul a fost pe bulevardul Republicii din Piatra-Neamţ, unde o femeie, de 45 de ani, care traversa pe marcajul pietonal, a fost lovită de un autoturism, condus de un bărbat, de 49 de ani.

Al doilea a fost la Roznov, unde un bătrân, de 82 de ani, din localitate, a vrut să întoarcă maşina, a virat la la stânga şi a fost acroşat de un microbuz care circula dinspre Bacău spre Piatra Neamț. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului autoturismului, care a fost transportat la Spitalul Județean Neamț pentru acordarea de îngrijiri medicale.

C. MIRCEA

Articolul precedent021 264 8505 – număr special pentru pensionarii MAI
Articolul următorDouă bătrâne, găsite moarte în casă la Humuleşti
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.