Actualizare: Polițiștii au stabilit că un bărbat de 35 de ani, din Iași, care conducea un autoturism pe DJ 156 A, pe direcția Roznov – Girov, ajuns la intersecția cu DN 15 D, nu a acordat prioritate unui autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din Iași, intrând în coliziune cu acesta. Din impact, autoturismul condus de tânărul de 23 de ani, a fost proiectat într-o autoutilitară care era oprită la indicatorul Cedează trecerea, dinspre Dobreni și care era condusă de un tânăr de 24 de ani, din Bacău. În urma evenimentului rutier, tânărul de 23 de ani a fost rănit, refuzând să fie transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Știre inițială: Două autoturisme și un TIR s-au ciocnit, în această după-amiază (8 septembrie) în intersecția de la Căciulești. Imediat după impact, prin zonă a trecut un echipaj de pompieri, care se întorcea de la un incendiu.

Militarii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la un accident rutier produs pe raza comunei Girov (două autoturisme și un TIR)

Militarii au evacuat victimele din autoturismele implicate în accident. Un barbat în vârstă de 23 de ani, conducător al unui autoturism implicat în accident, a primit îngrijiri medicale de la un echipaj de la SAJ, refuzând transportul la spital”, a declarat slt. Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Pompierii au curățat și au spălat șoseaua, iar polițiștii au început cercetările la fața locului, pentru a stabili împrejurările producerii accidentului. Vom reveni cu detalii.

C.M.

 

Articolul precedentConcurs de infracțiuni: foarte beat, fără permis și cu mașina neînmatriculată
Articolul următorAlți doi pacienți cu COVID-19 au decedat, s-a ajuns la 87 de decese în Neamț

1 COMENTARIU

  1. In aceasta intersecție se întâmplă des accidente ; solutia cea mai buna de a se evita aceste evenimente nedorite ar fi instalarea de semafoare , dar nimeni nu se implica nu este voința , lipsa totala de interes !!! Serviciu circulație de ipj nu are un cuvânt de spus???

Comments are closed.