Un tânăr de 23 de ani, din Ştefan cel Mare, a fost reţinut de poliţişti, după ce-a fost depistat la volanul unui autoturism neînmatriculat, pe un drum public din Girov, în noaptea de 7 spre 8 septembrie.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul indicând o concentraţie de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere iar autoturismul în cauză, nu era înmatriculat. În baza probatorului administrat, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului și fără permis de conducere”.

Astăzi, 8 septembrie, tânărul respectiv a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

C.M.

Articolul precedentȚi-e teamă să apelezi la credite? Iată 3 lucruri esențiale pe care trebuie să le știi pentru a te simți confortabil cu această idee!
Articolul următorDouă autoturisme și un TIR s-au ciocnit în intersecția de la Căciulești