Actualizare: Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că un bărbat de 59 de ani, din județul Bihor, care conducea o autoutilitară pe DN 17 B, în direcția Grințieș – Poiana Teiului, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de o autoutilitară care circula pe același sens de mers, condusă de un bărbat de 49 de ani, din județul Bihor și care era oprită la indicatorul ,,STOP’’. În urma impactului a rezultat rănirea bărbatului de 59 de ani, care a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru  vătămare corporală din culpă.

Știre inițială: Două autobasculante s-au ciocnit astăzi, 28 aprilie, la câteva minute după ora 10, pe viaductul de la Poiana Teiului, din cauza nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers.

Pompierii s-au deplasat la locul solicitării cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD”, a declarat slt. Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț. ”În urma accidentului a rezultat o victimă, un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani.Victima a primit asistență medicală la locul evenimentului de la echipajul SMURD, după care a fost transportată la CPU Târgu Neamț. Au fost asigurate și măsuri PSI”.

Vom reveni cu detalii.

C.M.

Articolul precedentApa Serv anunță întreruperi la distribuția apei potabile
Articolul următorSituaţie bună a materialelor sanitare de protecţie la Spitalul Târgu Neamţ