Două ambulanțe au rămas blocate în nămeți, în această dimineață, în drum spre doi pacienți care au sunat la 112. Pe la ora 3 au fost făcute solicitările, iar cele două echipaje care au fost trimise de la Roman n-au mai putut ajunge la pacienți și au cerut, la rândul lor, ajutor de la pompieri.

Echipajele au sunat imediat și au solicitat intervenția militarilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Neamț. A fost trimisă șenilata care a preluat pacientul cu epistaxis de la Slobozia și pacientul cu pneumopatie de la Văleni. Amândoi pacienții erau conștienți, bărbatul cu hemoragie nazală pe fond de hipertensiune a primit primul ajutor și au fost transportați la CPU de la Spitalul Municipal Roman. Nu s-a întârziat foarte mult”, declară asistenta șefă Luminița Rozoschi, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Neamț.

Un echipaj cu 3 pompieri a intervenit cu autofreza la Slobozia (comuna Boghicea), pe DJ 207A și un alt echipaj cu o autospecială și șenilata au acționat pe DJ 157A la Cârlig (comuna Văleni). (C.I.)

Articolul precedentACTUALIZARE Drumuri închise și cu restricții în Moldova
Articolul următorExplozie de viroze înainte de reînceperea școlii
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.