Două accidente mortale au avut loc în zilele de 10 și 12 noiembrie, în județul Neamț, în ambele cazuri victimele fiind femei în vârstă.

O femeie din satul Sânca, Pipirig a fost accidentată mortal, pe 10 noiembrie, în timp ce traversa drumul național. Ea a fost lovită în plin de o autoutilitară, condusă de un tânăr de 21 de ani, din Vânători, care se angajase în depășirea unui autoturism ce rula în marșarier. Impactul a fost atât de violent încât victima, care avea 80 de ani, a intrat în stop cardio-respirator. Echipajul medical de pe ambulanța sosită la fața locului a inițiat manevrele de resuscitare, însă fără rezultat. În drum spre spital, bătrâna a fost declarată decedată. Șoferul a fost testat și a rezultat că nu se afla sub influența alcoolului. El va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

Al doilea accident a avut loc în această dimineață, la ora 5.40. În condițiile în care o femeie de 86 de ani, cu probleme psihice, mergea pe mijlocul drumului din Borlești. Un bărbat de 45 de ani, din Cândești, care conducea un autobuz spre Piatra Neamț, nu a văzut-o și a accidentat-o mortal. Și în acest caz se fac cercetări pentru ucidere din culpă; conducătorul auto nu se afla sub influența alcoolului. (C.M.)

Articolul precedentAvarie la Caziere: se primesc ușor cereri, se eliberează greu certificatele
Articolul următorFOTO În blocul afectat de explozie se face curățenie fără apă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.