0:00

NEAMŢ: Două accidente cu trei victime pe „Şoseaua morţii”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDouă accidente rutiere au avut loc, în ziua de 12 aprilie, pe E85, drumul european supranumit „Şoseaua morţii” din cauza numărului mare de accidente care se petrec tot timpul pe această arteră.

De această dată, cel puţin n-au fost foarte grave şi nici nu şi-a pierdut nimeni viaţa. Cauzele sunt aceleaşi: şoferii nu respectă indicatorul „Oprire” şi ies în drumul european de pe tot felul de străzi laterale, ca şi cum ar avea prioritate generală.

Primul accident a avut loc în afara localităţii Săbăoani, unde un tânăr de 30 de ani, care conducea un autoturism pe Drumul Comunal 52 A, a ieşit în E85, fără să oprească la intersecţie. Maşina a fost lovită de o autoutilitară, care circula în direcţia Roman – Iaşi. Ambii ocupanţi ai autoturismului au fost răniţi. Conducătorul auto a suferit o fractură la antebraţul drept, iar pasagerul, în vârstă de 25 de ani, policontuzii şi traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei. Ambii şoferi au fost testaţi şi a rezultat că nu consumaseră alcool, iar cel vinovat va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Al doilea accident s-a petrecut în afara localităţii Cordun, unde un bărbat, de 37 de ani, din Piatra-Neamţ, care conducea o autoutilitară pe DJ 201 C, a ajuns în intersecţia cu E 85, a ignorat indicatorul „Oprire” şi a dat peste un biciclist, de 54 de ani, din Roman, pe care l-a proiectat pe asfalt. Victima a avut mult noroc şi, în ciuda impactului, s-a ales doar cu policontuzii. (C.M.)

Articolul precedentUn agent de pază s-a îmbătat, a abandonat pistolul şi-a plecat din post
Articolul următorANM: Avertizare de furtuni, grindină şi descărcări electrice
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.