Dosar penal pescuit pe Lacul Izvorului Muntelui, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiștii Biroului Județean de Transporturi Neamț au acționat pe luciul de apă al Lacului Izvorul Muntelui Bicaz, pentru combaterea braconajului piscicol, vineri, 3 decembrie, ocazie cu care au depistat, în flagrant delict, un bărbat de 49 de ani, din Hangu. Acesta bracona, folosindu-se de două plase de pescuit tip monofilament, cu ajutorul cărora a capturat 25 kilograme de pește, de diferite specii.

Polițiștii au confiscat cele două plase de pescuit tip monofilament, în lungime totală de 130 de metri și au întocmit dosar penal pentru producerea, importul, deţinerea, comercializarea sau utilizarea de plase monofilament, conform prevederilor O.U.G. nr. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura.

În acțiune au fost angrenați și reprezentați ai Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Neamț.

Angela Croitoru

Articolul precedentLocuri de muncă în instituţii bugetare din Regiunea Nord-Est
Articolul următorUltima oră: Test RT-PCR, certificat verde sau carantină persoanelor care intră în România
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Asta era vreun fraier pentru ca aceia de braconeaza sute de kilograme de peste sunt anuntati cand vine controlul. Pe dl Nelu V., se stie el care, pe cand va fi prins si bagat la zdup unde ii e locul? Sau el are prietenii cu cei care ar trebui sa il prinda si e mereu scapat? Stai linistit Nelule ca iti vine si tie randul

Comments are closed.