donald-trumpACTUALIZARE: Primele felicitări din România au venit de la partidul România Mare. Comunicatul PRM: „Partidul România Mare (PRM) salută alegerea republicanului Donald Trump în funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii (SUA) ceea ce ne arată că acolo unde democrația funcționează cu adevărat, calculul hârtiei nu afectează voturile oamenilor. Nici o estimare făcută în birouri nu poate învinge realitatea și nemulțumirile acumulate în timp, față de ierarhizări artificiale și reguli amorfe ale unor așa zise dinastii politice. În anul 2000, România a fost într-o situație asemănătoare, când Corneliu Vadim Tudor a intrat în turul decisiv pentru președinția României cu Ion Iliescu. Atunci însă, electoratul român nu a fost pregătit să voteze un naționalist autentic și a pierdut șansa de a avea un viitor mai bun decât cel în care este acum. Suntem siguri însă că de această dată, urmând exemplul poporului American, că și românii vor lua un exemplu de la cetățenii americani și la alegerile din 11 decembrie vor alege inteligent și vor trimite acasă clanurile politice din România. Felicitări învingătorului!”. (ZCH NEWS)

*****

zŞTIRE INIŢIALĂ: Republicanul Donald Trump este câștigătorul alegerilor prezidențiale din SUA, au anunţat, miercuri, 9 noiembrie, agenţiile de presă Reuters și DPA.

Hillary Clinton l-a sunat, tot miercuri, pe republicanul Donald Trump și și-a recunoscut înfrângerea în scrutinul electoral din 8 noiembrie, transmite CNN.

De asemenea, şefa extremei-drepte franceze, Marine Le Pen, a adresat, tot miercuri dimineață, pe Twitter „felicitări noului președinte al SUA, Donald Trump, și poporului american liber”. (ZCH NEWS)

Articolul precedentLIGA A II-A: Foresta pe tobogan – a ajuns pe 7!
Articolul următorSute de percheziţii la deţinători de păcănele!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.