Doi tineri din Venezuela și unul din Columbia, ”alungați” de la Piatra-Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTrei tineri, doi din Venezuela și unul din Columbia, toți cu vârste între 21 și 29 de ani, au fost depistați în Piatra-Neamțâ, pestre perioada legală de ședere, de către polițiștii de la Biroul pentru Imigrări Neamț, care au făcut o acțiune, în ziua de 7 mai.

Cetățenii din Venezuela au fost obligați, prin decizii de returnare, să părăsească țara în termen de 15 zile, iar columbianului i s-a înmânat o comunicare de părăsire în 3 zile”, a precizat agentul șef adjunct Robert Costân, din cadrul Biroului de presă al Poliției Neamț. În urma verificărilor efectuate, polițiștii de imigrări au constatat că cetățenii străini au intrat legal în România, însă la expirarea perioadei de ședere nu au părăsit țara”.

Inspectoratul General pentru Imigrări, prin structurile sale teritoriale, desfășoară constant acţiuni pentru prevenirea şi combaterea şederii ilegale solicitând cetăţenilor străini să acorde interes reglementării legale a dreptului de şedere pe teritoriul României.

Cetățenii străini care se află în județul Neamț se pot informa referitor aplicarea prevederilor legale în domeniu, contactând ofiţerii de la Biroul Imigrări Neamţ, la sediul din Piatra Neamț, strada Alexandru cel Bun, nr.12, la telefon 0233-227098, sau vizitând site-ul www.igi.mai.gov.ro.

C.M.

Articolul precedentConferință internațională în proiectul Erasmus+ al Școlii 5 Piatra Neamț
Articolul următor9 mai aniversat sub ploaie torențială
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.