0:00

Știre actualizată. Doi răniţi după un accident în apropiere de Secuieni, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Atât şoferul cât şi femeia din dreapta sa au fost diagnosticaţi cu traumatism cranio-cerebral şi traumatism cranio facial, ambii fiind transportaţi, iniţial, la Centrul de Primiri Urgenţe al spitalului Roman.

Femeia era în stare mai gravă ea fiind diagnosticată şi cu o contuzie torace anterior şi plagă buza inferioară. După ce medicii urgentişti s-au convins că nu are niciun fel de fracturi, femeia a fost transferată la Spitalul Sfântul Spiridon Iaşi unde a fost internată în secţia de Chirurgie maxilo-facială pentru a fi operată.

Știre inițială: Oboseala la volan a fost cauza producerii unui accident pe drumul naţional ce traversează comuna Secuieni, la ieşirea din satul Secuienii Noi, astăzi, 20 iunie, în jurul orei 2,30.

Un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din Piatra Neamţ, care conducea un autoturism în această zonă, a aţipit la volan şi autoturismul a intrat pe contra sens lovind un TIR care staţiona regulamentar pe marginea drumului. În urma impactului puternic, maşina a ieşit de pe şosea şi s-a oprit pe un teren viran, potrivit informaţiilor furnizate de subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Şoferul autoturismului şi pasagera din dreapta sa, o femeie de 47 de ani din judeţul Iaşi, au suferit politraumatisme ce au necesitat internarea în spital.

Poliţiştii rutieri au constatat că şoferul care a produs accidentul nu consumase alcool.

Angela Croitoru

Foto ilustrativă: arhivă

Articolul precedentMara Calista, deputat PNL: „Depresia post-partum este o problemă pe care nu mai trebuie să o ignorăm”
Articolul următorFoto. Punct de lucru al pompierilor la Roznov
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.