0:00

Doi răniți după o coliziune în Săbăoani, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiIeri seară, 11 mai, după ora 20,00, pe Drumul Național 2, în comuna Săbăoani, a avut loc o coliziune frontală între două autoutilitare.

Potrivit martorilor, autoutilitara condusă de un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Constanța, care venea de pe un drum județean adiacent, nu ar fi acordat prioritate în intersecție celei conduse de un bărbat din Suceava, de aceeași vârstă, care circula pe drumul național.

Ambii șoferi s-au ales cu leziuni ușoare, șoferul din Constanța a rămas blocat fiind scos de pompieri cu ajutorul tărgii lopată și predat unui echipaj SAJ Neamț care l-a transportat la Centrul de Primiri Urgențe Roman. Tot acolo a fost transportat și șoferul din Suceava, pentru evaluare medicală.

Nu înainte ca polițiștii să-i testeze alcoolscopic, dar rezultatele au fost negative, informează IPJ Neamț.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Municipal Roman, Laura Trifan, cei doi au suferit leziuni ușoare, au fost evaluați, au primit îngrijiri medicale de specialitate și au fost supravegheați peste noapte. În această dimineață ambii bărbați au fost externați din spital.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă șoferului din Constanța, iar cercetările vor stabili condițiile exacte în care a avut loc accidentul.

Angela Croitoru

Articolul precedentAdolescent înecat în acumularea de la Deleni
Articolul următorUn bărbat din Țibucani a murit după ce a căzut într-o fântână
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.